skip to Main Content

Jag är idag evigt tacksam att jag för ca 10 år sedan hade turen att träffa rätt person direkt. Jag var livrädd, hade noll självkänsla och hade svikit mig själv i evighet. Thomas Ahnér har en otrolig känsla för att möta människor där de är i livet och se vad de behöver. Med en otrolig värdighet har Thomas guidat mig i min resa att bli stark, lära känna mitt jag och sätta mig själv först i livet.
Från litet till stort kommer du alltid vara den som gjort störst avtryck i mitt liv.
Thomas jag är dig evigt tacksam för allt du gjort, jag ser fram emot att lära mer av dig.

Gestaltterapi med Thomas som terapeut har givit mig en ny dimension av läkning. Jag upplever att Thomas tillit till att allt blir som det är menat att bli, och hans närvaro skapar en dynamik som går djupare än vad jag upplevt i tidigare terapiformer

Utbildningsformen passar mig, kunskaper och insikter förvärvas av min egen närvaro i ett ömsesidigt samspel med övriga deltagare. Jag tillfredsställer mina behov av att utvecklas som som människa genom att våga tro på mina förmågor och möta mina rädslor. Gruppen stöttar och helar mig när skam av otillräcklighet visar sig, detta gör att jag vågar gå framåt och fortsätta utbilda mig.Jag har min inre längtan efter att få arbeta med något som ger mig själv mening samtidig som jag får möjlighet att hjälpa andra.

Jag är tacksam för att jag ger mig själv denna gåva.

 

Back To Top