skip to Main Content

Utvecklingsprocess online för
frigörelse från medberoendet

Reflektionsfrågor – ett stöd i att ta processen vidare

Reflektionsfrågorna är för dig som vill komma vidare i din process och som vill ha ett extra reflektionsstöd. Genom reflektionsfrågorna ges du vägledning i att medvetliggöra och lägga pusslet – att förstå dina strategier, att se din skam och dina trauman, och uppfatta var du står idag.

Upplägg

Materialet består av ett häfte med reflektionsfrågor och en ljudfil. Du får allt digitalt och kan skriva ut häftet om så önskas.

Genomförande

Reflektionsfrågorna ska användas med reflektion, eftertanke och närhet. Gå en del i taget. Se till att du har lugn och ro runt dig när du inleder en ny del och låt varje del få ta tid. Stanna gärna upp under filmerna, pausa, låt orden sjunka in och låt de landa i dig.

Priser

1295 kr ink. moms

Detta ingår

  • PDF med reflektionsövningar
  • Ljudfil

Bokning

Du bokar och betalar reflektionsfrågorna genom webbutiken.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Back To Top