skip to Main Content

En helt digital behandling för dig som
vill ge dig själv mer plats i ditt eget liv

 

JULERBJUDANDE!
Ange kod Personligutvecklingijul i webbutiken så får du pre-Primärbehandlinngen för2500 kr (ordinarie pris 3300 kr). Erbjudandet gäller fram till 24 december

Ta tillbaka makten över ditt liv – utifrån dina behov och premisser

pre-Primärbehandlingen är för dig som vill ta ett första steg inför att starta en inre process och för dig som redan är i en process och behöver draghjälp och stöd att komma framåt. Genom behandlingen ges du vägledning i att medvetliggöra och lägga pusslet – att förstå dina strategier, att se din skam och dina trauman, och uppfatta var du står idag. Skammen gör att vi identifierar oss med vårt medberoende och våra trauman, därför är det först då vi närmar oss vår skam som frigörelse kan ske. Genom att klarare kunna se och uppfatta det som händer i dig, och att stärka din kunskap om dig själv, så uppnås tillit och balans – och genom tilliten återskapas och skapas gränser för det som är du. Allt du behöver finns inom dig, pre-Primärbehandlingen hjälper dig att göra det tillgängligt.

Upplägg

pre-Primärbehandlingen är en helt digital behandling bestående av behandlingsfilmer och reflektionsfrågor, där du själv bestämmer takten. Detta är en behandling helt utifrån dina förutsättningar och ditt livspussel.

Behandlingen följer Motusmetodens sex behandlingsteman och det systemtraumatologiska synsättetpre-Primärbehandling ger dig en försmak på det som händer underGruppterapi – intensivdagar ochPrimärbehandling men kan också användas helt fristående.

Behandlingen är uppdelade i följande delar:

Genomförande

pre-Primärbehandlingen ska genomföras med reflektion, eftertanke och närhet. Gå en del i taget. Se till att du har lugn och ro runt dig när du inleder en ny del och låt varje del få ta tid. Stanna gärna upp under behandlingsfilmen, pausa, låt orden sjunka in och låt de landa i dig.

I den vägledning du får i anslutning till beställning får du fler tips och tankar inför din behandling.

Thomas Ahnér är Motus Animis behandlingsansvarige terapeut. Han har lång erfarenhet av behandling av systemtrauma och är den som följer upp och kvalitetsäkrar behandlingarnas utfomning och genomförande.

Läs mer om Thomas här!

2021046_DSC9501 (kopia)

Boka ett kostnadsfritt inledande samtal!

Vi erbjuder ett kostnadsfritt inledande samtal.

  • Maila oss genom kontaktformuläret här
  • Ring/sms:a oss på 0707734316
  • Chatta med oss på chatten här på hemsidan. Du hittar chatten genom pratbubblan längst ner på skärmen.

Priser

Möjliga upplägg och paketlösningar vi har idag är:

  • pre-primärbehandling – 3300 kr
  • pre-primärbehandling + ett tillfälle Gruppterapi Intensivdagar – 12 400 kr

Bokning

Du bokar och betalar pre-primärbehandlingen genom webbutiken. Därefter får du ett mail med information.

Bokar du paketet med ett tillfälle Gruppterapi Intensivdagar så kommer vi höra av oss med information om hur du bokar detta.

Denna behandling startar när du önskar starta upp då denna behandling är helt digital.

Relaterade länkar

Back To Top