skip to Main Content
MOTUSSKOLAN@4x

Mouts traumaskola är en digital plattform för dig som värnar om ditt välmående och vill ha mer kontinuerligt och vardagligt stöd i din process. Tillfrisknande är en färskvara som behöver ges näring och Motusskolan finns där som ett stöd för dig, oberoende var i processen du befinner dig. Genom att prenumerera på Motus traumaskola ges du tillgång till såväl lärarledda sessioner och egna övningar, och du ges ett forum där du kan göra delningar av det som händer i dig, just nu.

Motus traumaskola är en prenumerationstjänst där du genom att teckna dig ges tillgång till material, övningar och reflektionsmoment – som syftar till att stimulera din själsliga utveckling. Motusskolan utgörs av två delar; lärarledda sessioner och ett digitalt forum. Utöver det ges möjlighet att ta del av rabatter och annat som vi gör särskilt för er medlemmar.

  • I prenumerationen ingår två lärarledda onlinesessioner i månaden, som du genom prenumerationen bjuds in till att medverka i live. Sessionerna är runt 90 minuter långa och kretsar kring olika teman. Du som deltagare kommer att kunna medverka i sessionen genom att ställa frågor och vara med i samtalet.
  • I prenumerationen ingår även tillgång till ett digital forum; en sluten grupp på Facebook. I gruppen ligger tidigare lärarledda sessioner inspelade, reflektionsövningar, meditationsövningar, inspelade intervjuer och annat material som vi löpande fyller på för att ge dig något att arbeta med. I gruppen kan du även dela utifrån dig och få speglingar tillbaka. I anslutning till att du startar upp din prenumeration får du en grupp-instruktion som hjälper dig att hitta rätt i gruppen. I gruppen ligger även en evenemangskalender där du ser vilka lärarledda sessioner som är aktuella samt länkuppgifter till dessa.

Priser

2995 kr / året eller

295 kr / månaden. Betalning sker då månadsvis genom Klarna efter det att prenumerationen startat.

Priserna är inkl. moms

Vad ingår?

  • Tillgång till en sluten grupp på Facebook med massor av inspirerande innehåll och möjlighet till delning digitalt
  • Tillgång till reflektionsövningar och digitala meditationer
  • Minst två lärarledda onlinesessioner i månaden där du ges möjlighet till reflektion och eftertanke runt andlig och själslig utveckling, och är interaktiv i den mån du önskar.
  • Kampanjer med rabatter på våra produkter
  • med mera

Köpvillkor

ALLMÄNT
Prenumerationstjänsten avser tillgång till en digital plattform där du ges tillgång till löpande information, föreläsningar, underlag etc.

 

BESTÄLLNING
Beställning sker genom vår webbutik. Betalning administreras av Klarna.

PRISER
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms.

LEVERANS
När vi handlagt din beställning får du en skriftlig information med inloggningsuppgifter och användarinstruktioner.

AVBOKNING/AVSLUTA PRENUMERATION
Efter avbeställning upphör abonnemanget vid nästa månadsskifte. Avbokning/avslut av prenumerationstjänsten görs enkelt när du är inloggad på ditt konto alternativt genom mail till info@mals.se.

BETALNING
Betalning sker via Klarna.

 

GARANTI/REKLAMATION
Självklart vill vi att du ska känna dig nöjd med abbonnemanget. Upplever du att det inte uppfyllde dina förväntningar så är vi tacksamma om du mailar till oss på info@mals.se.

Företagsuppgifter

Nordic Preparedness AB / Motus Animi 
Röstisvägen 32A
266 54 Vejbystrand
Organisationsnummer: 559055-9943

Back To Top