skip to Main Content

Ledarskapscoachningen är ett ledarskapsstöd för dig i ditt ledarskap och din karriär. Vill du veta vilka styrkor du har som ledare? Vill du få hjälp med hur du kan motivera dina medarbetare? Vill du bli mer umbärlig och bättre på att hantera konflikter? Vill du må bättre i din ledarroll? Har du något som skaver som du vill lösa? Då är ledarskapscoachning något för dig.

Det spelar ingen roll om du redan arbetar som chef, är erfaren eller ny, eller vill bli ledare i framtiden. Vi kommer att utgå från där du befinner dig idag, och fokusera på dig och hur du förvaltar dina egenskaper på bästa sätt. Vi hjälper dig att bli en tryggare och säkrare ledare.

Skillnaden mellan att anlita oss som coach respektive mentor kan låta förvillande lik men är stor. Som mentor har man en rådgivande roll medan vi som coach i stället ställer frågor som manar till reflektion och därmed hjälper dig att identifiera vem du är och vill vara som ledare. Men också att stärka din ledarskapsfilosofi och hur du kan agera i vardagen som ledare.

Information

Camilla Palmér är förändringsledaren med lång erfarenhet av ledarskapsutveckling i olika former. Hon har drivit projekt i flera nivåer, såväl lokalt som nationell, och har ett genuint intresse för människor och människor potential.

2021046_DSC9509 (kopia)

Se Aktuell prislista för de mest aktuella priserna. Möjliga upplägg och paketlösningar vi har idag är:

  • Ett samtal
  • Fem samtal
  • 10 samtal
  • 20 samtal
  • Abonnemang
  •  Se prislistan för uppdaterade priser eller kontakta oss för offert
abstract human your mind spiritual consciousness mirror watercolor painting illustration design drawing

Kalender

Relaterade företagsprodukter

Relaterade sidor

Skicka din intresseanmälan!

    Back To Top