skip to Main Content

Vi kan möta människor.
Det är det vi är proffs på.

Varmt välkommen till sidan om våra företagstjänster! Att möta människor i kris och sorg är något som kräver hög sensibilitet och fingertoppskänsla. Inom Motus Animi stöttar vi med såväl individuella samtal som helhetslösningar – såväl operativt i den aktiva krisen som utifrån en strategisk helhet.

Här samlar vi information om de produkter vi har som lämpar sig bäst för er som arbetsplats eller företag.

Företagskontakt

Camilla Palmér
camilla.palmer@mals.se
0700-960002
www.camillapalmer.se

Anslut ditt företag

Det är kostnadsfritt att vara ansluten till oss. Det finns inga löpande kostnader och ni betalar endast när era medarbetare har terapisamtal eller krisstöd. Vi skräddarsyr våra tjänster utifrån ert företags behov.

Ledarskapscoachning

Vi har lång erfarenhet av ledarskapscoachning. Detta genomförs genom individuella samtal med ledaren – antingen på kontinuerlig basis eller som punktinsatser då ni står inför förändring eller har genomgått en kris av något slag.

Utbildning Certifierad Systemtraumatolog

Detta är en två år lång yrkesutbildning som ger deltagaren mellanmänskliga färdigheter, i teori och praktik. Bra utbildning för den som vill kompetensutvecklas i mötet med sig själv och andra människor.

Utbildning Krisstöd och mellanmänsklig krishantering

Att möta männniskor i sorg eller kris är något som kräver fingertoppskänsla och inlyssnande. Under våra utbildningar ges både teoretisk kunskap och övning i mötet med en människa i emotionellt utsatt läge.

Helhetslösning för
företag i kris

När det smäller till så är det ofta svårt att som inne i organisationen överblicka konsekvenserna. Vi kan komma in och skapa en uppfattning om behovet och utifrån det föreslå en skräddarsydd helhetslösning.

Krisstöd och krishantering

Oberoende om det är enskilda eller flera personer som påverkas så är handledda samtal en av de bästa vägarna framåt. Detta kan ske individuellt eller i grupp – beroende på behoven.

Back To Top