skip to Main Content

Kalla fakta 22 september

Den 22 september sänder Kalla Fakta ett reportage där delar av vår verksamhet granskas. Vi sammanfattar på denna sida våra reflektioner kring den kritik som riktas mot oss. Här sammanfattas vårt bemötande av de kritikområden som kommit oss tillkänna, vi uppdaterar här löpande med fler frågor om det kommer fler. Senaste uppdateringsdatum hittar du längst upp i inlägget.

Reportagets fokus är att granska vår terapeut Thomas. Detta är andra granskningen som görs på Thomas de senaste fem åren och den förra granskningen fick enorma konsekvenser. Vinklingen denna gång är att belysa alternativbehandling som fenomen genom att framställa det som att vår verksamhet använder sektliknande metoder och att det förekommer sexuella närmanden.  

Vi samlar vårt bemötande på en särskild sida som vi löpande kommer att uppdatera. Läs vårt bemötande här

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top