skip to Main Content

Två nya grupper för 12-veckorsprogrammet

Nu öppnar vi bokning för två nya 12-veckorsgrupper!

12-veckorsprogrammet fylls på i strid ström så nu startar vi två nya grupper:

* Söndagar kl. 9-11, med start 17 april
* Söndagar kl. 11.30-13.30, med start 17 april

12-veckorsprogrammet är helt distansbaserat och bygger dels på reflektionsfrågor och filmer, och dels på gruppsessioner online. Totalt träffas gruppen online, med handledning av minst en terapeut, sju gånger under programmet med två veckor mellan. Varje tillfälle är två timmar lång och är dedikerat ett särskilt tema, se längre ner för temana. Mellan gruppsessionerna ser du filmerna och gör reflektionsfrågorna du kommer att få. Tillsammans och enskilt tar vi oss framåt i vårt varande.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top