skip to Main Content

Idag börjar kunskapskampanjen med tema Medberoende!

Var med och dela och vinn ett deltagande på 12-veckorsprogrammet som startar 6 april!

Nu startar vi kunskapsserien med tema Medberoende på Instagram och Facebook! Under sex dagar kommer vi att publicera ett par inlägg om dagen om medberoende, vad det är, hur det blir till och konsekvenserna. Du kommer även få reflektionsövningar, film och vi har även en livesändning och en chatkväll. Några av höjdpunkterna sammanfattas här:

  • 18 mars – Kortfilm om medberoende
  • 21 mars – Livesändning kl. 18.00
  • 22 mars – Chatkväll kl. 20-21 – vi bemannar chatten, kom och chatta om det du behöver just nu

Dela inläggen och vinn! Genom att dela inläggen och tagga oss i din delning så är du med i utlottningen av ett deltagande på 12-veckorsprogrammet Online som startar 6 april. Desto fler delningar under veckan, desto större chans har du att vinna. 

Var gärna med i inläggen och kommentera, fråga och dela det som händer dig när du läser. 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top