skip to Main Content

Dag två i vår första kunskapsserie!

Vi är nu inne i dag 2 i vår första kunskapsserie!

En stor och viktig del i vår verksamhet är att sprida kunskap som kan bidra till att ni som följer oss kan komma vidare i era liv och processer på olika sätt. En del i detta är att vi på vår hemsida har en stor kunskapsbank med filmer och texter om centrala begrepp och områden. Vår film- och kunskapsbank är under ständig uppbyggnad och som ett led i detta kommer vi framöver på instagram ha kunskapsserier. En kunskapsserie är en inläggsserie i sex delar, som sprids ut under en vecka, där du som följare kommer att få kunskap ur olika perspektiv. Kunskapen syftar till att du ska ges möjlighet att bektrakta dig och ditt varande ur nya perspektiv.

Just nu är vi inne i dag två i vår första kunskapsserie: Tema Vuxet barn. Läs, begrunda, låt orden sjunka in och ställ de frågor som du har behov av att ställa. 🌸

Sprid gärna kunskapen vidare, så bidrar du till att öka förutsättningarna för att fler ska kunna närma sig sig själva ❤️

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top