skip to Main Content

Nu öppnar vi bokning till Spanienveckan!

Nu är det möjligt att säkra sin plats på Vuxet barn-veckan i Spanien. Boka innan 30 januari för att få det billigaste alternativet.

Gruppterapi med Vuxet barn- fokus är en fem dagar lång grupp-process. Under dessa dagar skapas en lugn och trygg miljö där du genom gruppen och handledarstöd av terapeuten ges förutsättningar att närma dig ditt inre barn. Det inre barnet ges en röst för att uttrycka sina behov.

Under denna vecka ges du möjlighet till reflektion och process. Alla dagar är det terapeutledd gruppterapi i någon omfattning och du som deltagare kommer få reflektionsfrågor att processa på egen hand under den tid som gruppen inte är tillsammans. Läs längre ner på sidan om vuxna barn.

Platsen är noggrant vald för att främja lugn och process. Här möts vi i gemenskap och samvaro för att i det vi tillsammans skapar ge dig förutsättningar att möta det du behöver möta i dig själv. Veckan är förlagt strax utanför vackra Denia, i södra Spanien, med direkt närhet till vackra vyer, natur och möjlighet till lugn och ro.

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top